VESTI

Returning to the joint platform for the first time since 2019, over 150 stakeholders discussed priorities and approaches of the donor community in the Balkans.

The Final Event of the CSF 2023 will be held on October 14-15, 2023, in Tirana

Fondacija za otvoreno društvo Srbija je deo Fondacija za otvoreno društvo Zapadni Balkan

Fondacija Centar za javno pravo iz Bosne i Hercegovine organizuje seriju memorijalnih predavanja posvecenih prof. dr Zdravko Grebi.

Pitanje da li države Zapadnog Balkana treba da udu u EU ili ne postalo je jedna od glavnih tema politickih debata u Francuskoj. Privremeni stav francuske vlade da se protivi daljem proširenju EU ostavio je dubok trag na rasprave o proširenju EU u Francuskoj kao i u široj Evropskoj uniji. U kojoj meri ove rasprave na visokom nivou o proširenju EU na Zapadni Balkan odražavaju mišljenja stanovnika Francuske? Studija Instituta za evropske politike Fondacija za otvoreno pitanje traži odgovore na ova pitanja.

U prvih 100 dana od izbijanja epidemije u Srbiji, Fondacija je uložila oko 892.000 USD u rešavanje problema izazvanih krizom

""DANAS SU ROMI ŽRTVA LEVIJATANA, SUTRA CE NACI NEKU DRUGU ŽRTVU, A POTOM CE DRUŠTVO I DRŽAVA POSTATI ŽRTVA. DA NE IDEM PREDALEKO PODSECAJUCI KAKO SU NACISTI I HITLER POCELI, POMENUCU DA JE TAKO POCEO SALVINI U ITALIJI""

Postavljeno: 10.07.2020.

Juce smo podneli zahtev za pristup informacijama Institutu za javno zdravlje Srbije ""Dr Milan Jovanovic Batut"".